livet i Limassol

I fredags drog vi en sväng på vinfestivalen, "drick mer vin så lever du längre" var motot på festivalen.
Detta lever verkligen folket efter, som de flesta andra länder söderut.
Det var verkligen en härlig folkfest med en salig blandning av människor. Cyprioter gammla som unga och även människor från alla världens hörn.
Det var fullt med olika vin, frukt, nötter och matstånd.
Man kunnde även "trampa" vin. Folket stog i en stor tunna och dansade till musik samtidigt som det trampades för fullt.
Riktigt kul o få uppleva detta o kan tänka mig att det blir något mer tillfälle eftersom festivalen håller på i månads tid.





I lördags var det träning kl 08.00. Det var mest spel vilket innebar egenträning för mig. De kom en spelare som provspelade. Får se om det blir någonting med henne. Skulle behövas men återstår o se.

Efter träningen kom våra vänner Panagiodis o hans fru hem till oss o käka lite. Hon hjälpte oss sedan med o vaxa oss. Herregud va ont det gör, känner fortfarande av det. Men ska man va fint så... :)
På kvällen åkte vi till Larnaca o kollade på Salaminas herrlag. De spelade sin första liga match. 1-1 var egentligen inte rättvist men ändå ok eftersom de är nykomlingar i år i högsta ligan. Bra stämmning o nästan fullsatt på läktaren.

Idag har det vart en riktig slappdag, sovmorgon till klockan 10, låg vid poolen, simmade lite. Tog oss en promenad o plockade fikon. Lagat lite mat o kollat internet. Händer inte så mkt mer idag. Jo tänkte försöka se ifk-elfsborg sen med. Hoppas hoppas ifk tar med sig tre poäng!
 

Ps har glömt o berätta att vi har vart me om en jordbävning. Låg på madrassen i poolen. Trodde de var ett djur eller nått för en stund men fatta ganska snabbt att de va en liten jordbävning. HAHA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0