Lilla Sportspegeln

Dagens häftigaste!
Du kan se min bästa Pee på lilla sportspegeln
den 4 maj.

'

MISSA INTE DET!


bild maraton


Världens bästa bror, steker på Nissi.

Pinsamast på Cypern. Elduppvisning på Jasmin. Skrattar!


Sandra, mamma o Petra. Dags för hemgång för mamma o Robin.

Firar Robin o Petras 17 årsdag!

Älskade mamma!

Här är jag Robin o Petra på väg 100 meter i luften. Häftigaste jag har gjort. Känndes som man flög.
Jag bara njöt medans Petra oroade sig för att en hackspett skulle komma o göra sönder fallskärmen. HAHA!


Sista kvällen med gänget. Kvällsmat...

Vinnande laget mot som krossade Emina o Robin.
Vann alla singelmatcher mot Robin också.. en viktig parantes. 4-0 i matcher :)

Banan båten.


Robin o Sandra, härlig plats.

Party gatan.

La familia, utan papps.

Grattis Petra, lilla söta tårtan.


Semestertiden i bilder. Så himla underbara dagar.

gårdagen



Före...

Efter klippning... Så himla söt ful. HAHHA!

Efter cup matchen var det Manchester matchen, Creps och biljard.



Sov så gott! Imogon träning o sen hälsa på faljen i Agia Napa :) LYCKA!

Cupen

Har fått klagomål för att jag skriver lite "för slarvigt" vilket innebär stavfel och felformuleringar lite här och där . Vill faktiskt försvara mig med att jag faktiskt lever ett ganska stressat liv vilket innebär att jag ibland får hafsa ihop någonting på min kära blogg. Ne allvarligt talat, ska bli ordning på torpet nu.


Då var man vidare i Cypriotiska cupen ( tack gode gud). Hade inte riktigt passat sig att förlora den matchen. Vann med 13-1 tillslut men det började riktigt knackligt och om vi ska gå vidare nästa omgång får vi faktiskt höja oss lite. Hemskt att säga men det var kanske lite omedvetet underskattning, ifrån några håll. Kom på mig själv ett par gånger att jag inte riktigt visste vad jag höll på med. Önskar också lite bättre engagemang ifrån våran tränare som endast sa att vi skulle spela som vi gjorde sist, vilket han sedan ångrade mitt under matchen.

Lustigt... men det är som sagt bara ta nya tag.

Imorgon har vi träning 11.00 sedan bär det av till Agia Napa. På lördag fyller tvillingarna år så då ska det firas. Pappa fyller imorgon och skulle just nu vilja teleportera mig så jag kan ge han en grattis kram.

Idag är det inget solväder så det blir nog en eller två filmer. Ha en bra dag och saknar er alla där hemma.


helgen

Matchen i lördags gick ju som den skulle. Spelet gick ut på att hitta Scevi så hon kunnde göra mål. 7 stycken satte hon. Vi vann med 15-0. Själv spelade jag på vänsterkanten på mittfältet, Emina som deffensiv och Vlora som offensiv. Tessan hade "fri roll" på topp tillsammans med Scevi. Backlinjen såg ut som vanligt. Vi svenskar blev utbytta även denna match eftersom den var så lätt. Körde lite träning i halvlek och sedan fick vi se vårat lag utklassa motståndarna. Hörde också efter matchen att Apollon vill att två spelare från detta laget som vi mötte (AJA) ska vara med de i cupen och spela. Får tydligen 10 000 kr om de skulle göra detta, men som sagt detta är ryckten. Apollon har tydligen MYCKET pengar..... 


Tack pappa för påskäggen och för presenten.
Kommer nog aldrig bli för stor för att leta påskägg.. "för vi har vårat glada banasinne kvar"
Nöjdminen.



Fotografen Emina, Sandra var hemma och laddade inför matchen.


Petra o Emina.

Helgens höjdpunkt var såklart matchen idag mellan AEK och Apollon. AEK överaskade rejält med att ta ledningen, Sandra spelade fram till Xenia som kom fri  och la in den. Drömstart! Det var en händelserikmatch men väldigt lugn tycker jag. Inget fult spel överhuvud taget, mkt fair play. Domarna var ju dock helt usla som vanligt men inget som gynnade något utav lagen. Apollon kitterade genom nr 10 (från Bulgarien) som är en riktigt snabb spelare. Halvlek. Apollon tog ledningen redan efter 7 minuter i andra halvlek. Men AEK orkade hänga i och matchen var jämn men målchanser från bådas håll. Sandra lyckades sedan kvittera genom ett inlägg ifrån Xenia. Ett drömresultat för våran del eftersom det nu bara krävs att vi spelar lika mot Apollon (om matchen ens blir av). Riktigt kul att se AEK kämpa trotts sina problem inom laget. Och måste berömma min syrra extra mkt för hennes insats idag, ett mål och en assist inte alls fel. Härligt!


 
Hoppsan Robin, vad dricker du? ;)




GLAD PÅSK!


Doooo it brosh!

Haft en riktigt fetishelg, idag har det vart Mc donalds, hotellfrukost, godis och pizza.
Ny vecka o nya möjligheter ... imon :P

matchdag

För fösta gången ska vi spela på en lördag, vilket är gött. Jag gillar inte riktigt att ha träning dagen inna match om jag ska vara ärlig, som vi brukar göra. Det kommer bli riktigt varmt att spela idag eftersom det redan är stekhett och vi spelar 16.00.

Det är mkt snack nu om skyttedrottnings förstaplats som står mellan Sandra och Scevi. Helt ärligt känns det lite konstigt att man spelar fram till Scevis mål men det kan man bara känna emellanåt, inget man hinner tänka på när man spelar vilket är tur. För jag spelar för Salamina och vill mitt lag allra bästa sedan klart jag hoppas på att Sandra gör flest mål, vem skulle inte vilja att det gick bäst för sin lillsyrra ;)

Men känndes bra att prata om detta och att dem har sett att jag har passat Scevi när chansern har vart framme för det skulle jag aldrig tveka till. Och det är klart att om jag skulle få önska skulle jag inte vilja punkte Sandra i mötet mot AEK i cupen men vi får se.... Det är ju inte jag som bestämmer. Jag ska ju bara försöka spela fotboll så gott jag kan.

Slut tjatat om det jag tror ni fattar vad jag menar, som sagt det är lite känsligt att möta syrran. Men det är ju inte idag så det behöver jag inte tänka på.

Ska åka till Protaras och spela mot AJA (vet inte hur det stavas) och sedan sova över, på söndagen är det årets match mot AEK och Appollon. Ska bli himla kul att se.

Glad Påsk förresten! Känns inte som Påsk eftersom de firas inte förrän nästa helg här nere. MEn man är ju svensk så... GLAD PÅSK!



semesterbilder


världens bästa lilla syster Petra.


Robin njuter i poolen.


Mamma o Malibo i ett hav av blommor.

Första semester drinken.

Sandra, Robin o Petra.

Kollar Barcelona matchen, Messi är kungen.


Apollon

Klockan är 8.15 och jag har redan ätit frukost, detta händer inte ofta att jag går upp såhär tidigt kan jag lova. Idag ser det ut att bli en härlig soldag så det är skönt att vara uppe tidigt när man ska fixa lite grejer i stan idag.

Himla skönt att träffa mamma o Robin, åkte dit i tisdagsmorse och fick åka vid tre tiden igår tillbaka eftersom vi hade träning. Imorgon ska vi spela match i Protaras (som ligger 10 minuter utanför Agia Napa). Ska sedan sova över där för att kolla på AEK- Apollon. Ska bli himla kul hoppas på att AEK vinner eftersom vi då har chans att vinna serien, skulle hejat på dem iaf men nu blir det extra mkt. För vinner AEK mot Apollon och om våran match mot dem blir omspelad (och vi vinner) så vinner vi serien. Men om det blir en ny match eller inte får vi veta 28 april. Men det viktigaste just nu är att man kanske får se mamma o Robin på lördag kväll, det får man hoppas på.

Nästa vecka är det träning på måndag och första cupmatchen mot Lidra på onsdag, efter det är vi lediga resten av veckan så vi kan åka till mamma o dem o fira Robin o Petras födelsedag och umgås lite.

Nu är man ju offesiell cypriot nu, lite små kul. En stor kram till min pappa där hemma! 

Hemresa

Har kollat runt lite överallt idag på olika skolor. Umeå, Karlstad, GU mm.... ska plugga på distans är tanken. Kommer gardera mig eftersom vi inte vet hur det blir nästa år. Kommer söka distanskurser men samtidigt ha kvar platsen på Gu. Himla käckt. Det är tydligen lite på g här nere, snavkas mycket om spelare som ska gå fram och tillbaka, om ändrade regler och om att det ska bli en proffsliga nästa år. Så det är ånga om och men just nu. Men nu är biljetten till Sverige spikad iaf. Natten mellan 24-25 åker jag, alltså direkt efter vi har spelat cupfinalen (förhoppningsvis). Landar i landvetter vis 9 tiden, ska hälsa på Pee en dag eller två, sedan blir det hem till Stenungsund. Till familj och vänner. Riktigt skönt att det är bokat så man har det att se fram emot.

Imorgon ska man äntligen få se mamma o Robin också, saknar min kära pappa väldigt mkt, synd att du inte han åka med... Nu är klockan mycket, ska sova för ska upp tidigt imorgon, fixa lite grejer. Gött att det händer nått! PUSS påre.

seger

3 nya friska poäng, mycket trevligt. Vann idag med 15-0 men det blev inte mycket speltid för oss svenskar. Ca 25 minuter tror jag att vi fick spela, ledde med 5 mål elller nått då. Helt rätt tycker jag eftersom det är skönt för andra att få speltid. Vill ju dock också alltid spela, speciellt när man inte riktigt har spelat in sig i laget än känner jag. Men det var nog bäst såhär endå, körde lite träning istället så vi också fick röra på oss lite.

Kopparbergs Göteborg överraskar igen, mycket roligt det också. Sandra o AEK vann idag med 6-2 tror jag att hon sa och hon petade in 3 bollar vilket innebär att hon leder med 3 mål över Scevi som gjorde 5 idag. Om jag inte har helt fel.


Sandra, skyttedrottningen. Här hårt bevakad när hon mötte oss.

Imorgon kommer Robin o mamma hit, ska bli kul. Får se när jag får tillfälle och hälsa på är ju trotts allt en bit till Agia Napa där dom ska bo. Men det är skönt bara att veta att de får semester o träffa Sandra o Petra.


Efter våran match åkte vi till Nicosia och tittade när Salaminas herrar vann vilket innebär spel i högsta ligan nästa år. Glädje tårar såg man lite överallt. Var en himla bra stämmning bland ca 3000 Salamina åskodare. Som vanligt helt galet på läktaren men det hör till har man nu förstått.


Lite småsjuk igen så det blir snart läggdags, natti natti kära vänner!


BUSINESSWOMEN

När jag såg rubriken på Elin Klings dagsinlägg kunnde jag inte sluta skratta för mig själv. http://kanal5.se/web/stylebykling Varje gång jag läser eller hör orden businesswomen kommer jag och tänka på min bästa vän Pee. Innan hon skulle till OS blev hon intervjuvad av St tidningen. Jag kommer inte riktigt ihåg vad frågan var men någonting om vad hon ville jobba med eller bli när hon blev stor. Svaret blev "BUSINESSWOMEN". Helt klockrent svar. Alltså tjäna massa penagar och gå runt i snygga kavajer hela dagarna. Min vän man ska sickta högt för att nå trädtopparna :).

Var på stranden idag med lagkompisar. Till och med vattnet är varmt nu, så himla skönt. Vi åkte lite trampbåt och paddlade kanot gratis om jag ställde upp för att ta lite reklambilder, så vad gör man inte för laget. HAHA! HAn frågade om det var första gången jag stod framför kameran. Svarade helt spontant... nej nej jag är känd modell i Sverige. HAHAHA.

Har ni inte sett mig i Guccis vårkampanj? ;)


Man kan  tydligen säga vad som helst här, tror på allt. Så han sa bara till mig att köra min moves, att jag inte dog av skratt! 



 Ikväll är det bowling som  gäller, ska spöa dom hela högen. Eller inte, det ryktas om att Emina är en riktig hejare på bowling så får ta till min specialiteer för att kunna slå henne.

Ha en go kväll.


Cupen

Nu är lottningen till cuppen klar.
Första matchen moter vi Lidra sedan AEK och i semi Apollon.
Intressant intressant....

sanningens ord

Måste skriva av mig lite. Är så himla trött på att Cyprioterna "kan" så himla mkt. Är så himla frustrerande för man kan inte ens ta upp en diskussion som leder någon vart för man får alltid ge sig endå. Gjorde ju det misstaget en gång och tänker inte göra om det fastän man skulle vilja ett antal gånger per träning. Just nu känns det bara som man "väntar" ut tiden, har semester. Lite omotiverande just nu om jag ska vara ärlig. Kroppen börjar säga ifrån, inte konstigt eftersom vi tränade så mkt i början här och spelat två säsonger på raken. Ska bli skönt att snart åka hem och jag kommer antagligen inte titta på en fotboll på ett bra tag, några veckor iaf :P

Imorgon är lottningen till cupen, ska bli intressant, hoppas dock inte på att få möta AEK första matchen. Vill ju inte slå ut syrran i första omgången ;) God natt, nu är jag trött känner jag.


Stekigt

Fortfarande lite småsjuk så morgondagens planer för dyk blir inställt. Idag är det strålande väder. Ska sätta ig i solen o ringa runt lite bland annat till GU. Det är alltid samma panik varje år når man ska börja välja, min situation gör det inte lättare eftersom jag befinner mig här och har lite svårt att boka möte med studievägledaren. Vet ju inte ens om jag ska stanna här ett år till eller om jag kommer vara i Göteborg. Så det är inte lätt, deadlinenen är den 15 april så nu har ja inte tid att sitta här och babbla, Ha en trevlig dag helt enkelt.

Stattena lyckades inte så bra igår men de är bara o komma igen, hejar på dej Julin! :)
http://www.damfotboll.com/nyheter/nyhet.asp?id=9246



 
Stekigt väder idag också...

Adam

Grattis underbara kusin!
Adam fyller år idag, massa kramar

Costa coffe

Idag är det röd dag, detta hade vi såklart missat så vi tog bilen för attt ta en sväng på stan. Alla affärer var stängda, kanske tur var det eftersom vi absolut inte ska shoppa mera. Blev en god cappuciono på Costa coffe istället. Damallsvenskan drar igång idag också, riktigt kul eftersom jag aldrig tidigare varit så insatt som jag är inför denna sesong. Får se om det blir några nya skrällar ikväll, Koparbergs överraskade ju rätt rejält. Mest spännande är det i derbyt mellan Hammarby - AIK.

Solen skiner idag också, skönt för Petras vännner, får en härlig start på deras semester vecka. Nu ska ja käka bakpotatis med kyckling och tzatsiki. MUMS!

RSS 2.0