livet går vidare



Kom hem till hotellet igår kväll efter två underbara dagar med mina underbara systrar. Mycket skratt,  vänner avsnitt, fika, dans o tjöt han vi med. Men tiden går fort när man har roigt, alldeles för fort... bilder kommer.

Sandra spela match idag btw o gjorde tre mål vilket ledde till att hon nu leder skytteligan. Grymt syrran. Imon spelar vi i Nicosia mot Vamos, ett av topplagen här nere. Ska bli skoj, undrar vart jag ska spela bara eftersom jag i onsdags när vi mötte cypriotiska landslaget spela mittback o sedan forward. Får se... gott iaf o spela 90 min det var ju inte igr, tror det var 6 veckor sedan eller nått sånt. Var helt slut efter 10 min, hahah.

Apollon fick igenom sin protest vilket gjorde så att vi losa matchen med 2-0. Ska dock göra en överanklagan o de säger att vi har 99,9 procents chans att vi får matchen omspelad men det tror jag först på när det är så, om man säger så. Anledningen att vi förlorade var för att vi hade tagit in för mkt publik in på arenan. Våran läktare tar bara 100 pers och det var närmare 2000 pers o tittade å matchen, trodde att det var positivt med mkt publik men icke.... men livet går faktiskt vidare.


25e

Nu har jag precis ätit en härlig frukost, har dock haft lite svårt att äta de sista dagarna. Vet inte varför, brykar ju inte vara några problem för mej. Men men... 

Shit vilken skit match det blev igår, är alltid så när man har höga förväntningar. Kanske inte för att jag rå glodde på matchen, de här två sötisarna tog min uppmärksamhet iaf. En sak han jag konstatera iaf, Zlatan klipp dej fö fa...


HAHA, ser ut som Malibo är enorm har, väger 3,5kg eller nått. De e bara för Maria är så lite så liiiten.

Som tur var hade man trevligt sällskap. Var hemma hos Costas, vilket fint hus. Design överallt och i min favorit färg, orange. Nice nice.  


Idag är det träningmatch mot Cypriotiska landslaget, vet inte riktigt varför, har kju rätt mkt skador i truppen. Men kommer nog aldrig förstå riktigt hur de resonerar här, så det är ingen ide att jag forsöker. Det är bara o spela o se glad ut, eller nått. Hoppas hoppas att jag kan åka till Petra o Sandra sen me. Ber till gud. Amen.

Dagens händelser.



Idag var tog vi oss en tur för att se om det hade kommir in några nya sötisar o det hade det. En liten svart pudel o någon annans svart hund, de visste inte vilken ras det var men såg lite ut som en labrador. Herregud va små de va.

Köpte oss sedan en otroligt god Frappuciono, Caramel... mums. ooooo så sött o gott. Starbucks varför har vi inte det i Göteborg? eller har vi det? Känns som en evighetsen jag var där. 
 

  Fick ta oss en strandpromend efter den kaloribomben. hahaha, ofta ja bryr mej om det, NOT!


Här springer vi av oss på Limassols populäraste strand, idag var vi dock helt själva.

 
mine, mine, mine... har ni sett hitta nemo? shit... måsarna har släktkalas.






Nä, nu får det rcäka. Har 20 min att göra i ordning mej på. Ska till Costats o kolla på matchen. Heja Christiano, o Zlatan också men mest Christiano. Hur grym är inte han då?

Troodos



Cyprioter helt galna i snö. HAHAHA!

Emina o Malibo leker i snön.


Ja det är sant. Finns faktiskt snö på Cypern, fast väldigt långt upp i bergen, Troodos. Åkte en sväng dit med tjerna i laget. Käkade trahana (hur det nu stavas) o tog en kaffe. Mkt trevligt. Sedan var det träning som gällde. Väldigt lätt idag eftersom det var match igår. Ikväll får vi också reda på när vi ska spela Apollon matchen. Spännande. Väntar på min mat ska komma nu... mums.

god morgon

Sitter vid frukosten, idag plockade jag till mej kaffe, juice, frukt, äggost (är inte som hemma men näst intill), nötter o flingor. Klockan är 10 och solen skiner, då blir Petra glad. Inte för de kommer hinna sola så mkt idag eftersom Sandra ska flytta ifrån lägenheten i Kapparis till "mitt i smetan" Agia Napa. 

Kommit in i en period därjag saknar alla där hemma. Det är klart man göra det helatiden men det går ju upp och ner det där som allting annat. Men det skulle inte vara fel om man fick lite besök snart. Hmmmm.... mamma pappa Robin
Vännerna kom hit sa ja till er. Hahaha. 

Natta, Sara, Amanda, Ja o Joy


Sandra Winkler, en STJÄRNA!


Gurra, när hon är i Tanzania. Skulle igentligen åkt dit ihop. HAde bokat biljetter men så fick jag detta erbjudanden o var tvungen att välja. Världens goaste Gurra.


Min älskade Pee är ute o reser med landslaget. Australien o Malysia inte fel. Här är vi i kära götet o ska kolla på Sex in the City.

Ja o PErnilla på Inter matchen. En hel grym vecka när hon var på besök. Hon är också i Austarlien o jobbar. Saknar dej enormt hjärtat. En härlig sommar i Göteborg väntar.

På onsdag blir det en tripp till Sandra o Petra är det tänkt, efter Apollon matchen. Behöver fokusera på den så mkt som möjligt nu men när den är spelad så är det SEMESTER, som om det inte är det redan!? 

Hörde att Pee har det bra därbort, drägglar över alla killar. Om man vill resa mkt ska man bli landslagsstjärna. Herregud va mkt lander hon har vart i. Inte för jag själv ska klaga men endå. Själv drömmer man en resa till San Fransisco, vet inte riktigt varför. Tror för att pappa har sägt att det är det finaste stället han har vart på. Vadå tycker som pappa. HAHA. 

Ne nu gråter Malibo efter mej på rummet kan jag tänka mej. Solen skiner o alla är glada, som Sandra brukar säga.  

Brosch

Prata med bror min förut. Saknaden efter resten av min familj är enorm. Skulle vilja göra allt för att kunna dela på mig. Jag vill vara här men samtidigt vilja vara hemma o se när min bror helt plötsligt börjar gå på fester, vill ta hål i öronen, vill hellre chatta istället för o kolla på fotboll, kallas Browni i skolan. Detta är inte riktigt så jag kommer ihåg min bror men blir genast lugn när jag hör hans röst där gammla Robin kommer fram. "Löpte ifrån alla på planern, sprang perfekt i luckan o ropade till mig bollen, smack vilken placering i bortre hörner, perfekt avslut". Haha, det är så ja kommer ihåg min bror, men jag gillar förändringen skarpt också.

Allt jag ville saga är att jag saknar min bror.



dagens bilder



Såhär söt var min syster idag när hon försökte få pli på hundarna!




Presenter hemifrån. Underbart snygga läder leggings, en parfym o en bok klockhet o visdom, de ni :P


Grillchips, godis, tidning, bok,  naturgodis, dipp. chips men bäst av allt filmen som Petra har spelat in. Sara.nu heter den. Den var grymt bra o ja e så stolt över min syster. Ni kan se en del på Youtube- do it!

Syskonkärlek

Nu sitter vi har och tar några glas rööt. Det behöver efter dagens händelser. Fick träffa mina unerbara systrar. Blev så glad att se Petra att ja började gråta, o ja kan tillägga att jag inte är en person som börjar gråta lätt. Petra hade med sig svenskt godis, tidning, bok, chips, dipp och presenter. Så himla roligt. Helt klart dagens höjdpunkt att träffa dem.


Matchen idag slutatde 1-0 till oss. Tycker personligen att vi var värda att vinna och att AEK stog upp väldigt bra. Vi missade en straff, AEK ett friläge. Lagen tog ut varandra rätt bra. Iffi gjorde den bästa matchen som jag har sätt af, vet inte riktigt vad hon kan men iaf. Sandra kämpa på bra o gjorde passningen till friläget. Jag o Emina såg matchen från avbytarbänken. Haft skadeproblem hela veckan så har inte tränat. Känns hysat bra för mig o hoppas på att vara alert mot Apollon men Emina slog upp streckningen idag på uppvärmningen, får bara hoppas på det bästa. Får reda på imorgon kväll när vi ska spela mot Apollon... Spännande.


Har ett guldläge nu. Skönt.
 
Emina o Malibo vid bassängen som tillhör vårat hotell.

Vill ha.

Swarovski linser, skulle jag inte tacka nej till. Me like.


Längtar

9 augusti smäller det! Häftigt. tack tjejer hemma i Stenungsund.
Natta, Pee o co för att ni fixar biljetter. Ni är guld värda!


morgonträning




bild 1. Malibo är inte jättenöjd när vi duschar honom.
bild 2. Häromdan när vi var på festivalen.
bild 3. Världens sötaste valp, som vi såg igår. Vill ha!

9.30 idag var det träning. Jag o Emina körde vid sidan av för att testa hur våra skador känns, ingen ide att riskera någonting inför morgondagen. Ska bli kul o spela men dagens höjdpunkt är ju dock o se min underara systrar. Idag annnars blir det o ta det lugnt, sitta vid datorn, kanske kolla en film o käka lite.

Maskerad..

Idag eller rättare sagt inatt kommer Petra hit, ska visserligen bo hos Sandra men vi kommer ses en del  ändå. Får nästan nypa mig i armen när jag tänker på det o kommer nog inte riktigt fatta det förrän jag ser henne på söndag när vi ska möta AEK.


Har levt lite för länge efter Carina Bergs motto: Ät hur mkt du vill, när du vill och vad du vill. Har nog "put some kilo" som Cleo skulle sagt men vad gör det? Ska nog bara försöka trappa ner lite för att jag måste vänja av magen att inte äta heeeeeeeela tiden, det blir lite jobbigt i längden. Det är en jättebra tanke Carina men funkar inte riktigt i praktiken.


Igår blev träningen avbruten eftersom några tjejer tjafsade emot vad tränaren sa. Det är förövrigt vanligt här nere, eller rättare sagt vanligare i Sverige både på gott och på ont. Jag gillar inte riktigt att de inte vill att man ska snacka under" uppvärmnningsjoggningen" men jag har aldrig heller i Sverige varit med om att det blir helt knäppt tyst när tränaren kommer in i omklädningsrummet. Som sagt det är lite små nervit och stelt inför helgens match. Men det är också kul på sitt sätt, när man känner att det är en stor match på gång.


Efter träningen åkte vi in till centrum, det är nämligen festival här nu, ungefär som vi har halloween hemma fast det håller på en hel månad. Så igår var vi på invigningen. Det var utomhuskonsert och de flesta var utklädda. Det var galet.

Idag har vi annars vart hos fysion, vart på banken handlat mat, kollat hundvalpar och käkat lunch med Costas. En riktigt trevlig dag. Nu när jag kom hem kollade jag 54 minuter på film, måste tydligen lada ner andra delen sådär spännande och duschat Malibo.


När vi var och handla kom en man fram till Emina o sa att det märks att du har en glad hund, vilket innebär att du är glad. Lite lustigt eftersom jag häromdagen läste att man är 21% lyckligare om man har husdjur än om man inte har det, eftersom man känner sig älskad och behövd. Nu får man ju ta det med en klackspark men det låter bra tycker jag. Jag känner mig i alla fall lycklig och jag vet att Malibo är en del av det.  Så om jag skaffar en till hund kommer jag bli 21% ytterligare lycklig. Det återstår att se.

Bilder kommer snarast.


Nu är det dags för en utav dagens höjdpunkter, MIDDAGS BUFFE. Hoppas den är lika god idag som igår. Kocken är förövrigt den goaste.   


förregår, igår, idag

Nu har jag skrivit lite dåligt.
Iförregår så var vi hos fysion, hämtade lite grejor hos Vlora o Björk. Sedan kom några lagkompisar till vårat place och tog en kaffe. Honda är för rolig och sjukt lik en utav nunnerna i Sisters act. Se bild nedan!
 

Hon till vänster alltså, personligheten är ännu likare än utseendet. HAHA!

Igår var vi återigen hos fysion. På väg hem kunnde vi inte låta bli att kolla in i en djuraffär. VÄRLDENS sötaste valp. En mini Malibo fast 3 ggr så liten. ÅÅÅÅ om man inte hade behövt alla de där sprutorna hade vi köpt honom direkt. Men får nog vänta med en ny valp till vi kommer till Sverige. Suck... Igår fick jag även jogga på träningen lite. Så det går frammåt med skadan.

Idag så ska vi en sväng till vårat gym, ska bara cykla lite o köra lite överkropp, man är ju inte i allför bra form nu så måste försöka komma igång lite. Klockan 4 är det fysion som gäller och sedan träning, kanske får vara med o köra idag? Får se vad fysion säger.
Snart kommer Petra! <3


Limassol

Limassol  är Cyperns näst största stad med en folkmängd på drygt 107 000 invånare. Limassol är en mycket viktig turist- och hamnstad för Cypern.

Staden ligger vid Akrotiribukten på öns sydkust och har blivit en mycket viktigare hamnstad efter Turkiets invasion 1974 (då största hamnstaden Famagusta blev turkiskt).
 


flytt-igen

Nu har jag, Emina o Malibo flyttat igen, till ett hotell. Känns ju både bra och dåligt men som tur är mest bra. Vi har ju allt här, HOTELLFRUKOST (varje dag), mat, gym, interner, pool. Det är bara det att man kanske inte får samma hemmakänsla som man får när man bor i lägenhet men allt det andra positiva väger nog över. Så jag ser framemot att bo här. Dessutom så ska vi testa att bo här men om vi inte trivs fixar de en lägenhet, detta var den snabbaste bästa lösningen men vi gillar det och kanske stannar här resten av tiden som är kvar. Förresten anledningen till att vi flyttar är att Vlora är hundrädd. Tråkigt men inget man kan göra åt.

Btw så har såklart Apollon fixat att matchen som skulle spelat nu på onsdag blir flyttat eftersom Iffi (det var hemlisen som jag inte kunde berätta häromdagen) kom tillbaka för att spela mot Apollon och AEK. Iffi lämnade Salamina nämligen för att spela i proffsligan i USA, Chicago. Så nu får vi vänta ytterligare en vecka på att få spela den matchen. Vi är rätt så trötta på detta nu... men ska inte låta dem påverka mig, dessutom var det rätt bra för oss ändå eftersom både ja o Emina är småskadade.

Ska få träffa mina underbara systrar på söndag!  Petra anländer till Cypern natten mellan fredag o lördag. Ska bli så underbart o se henne. Längtar.

Kan inte det riktigt fina Cypernvädret komma snart, alltså hettan?


minnen


Vinst

Igår kväll var det en riktig lyxig middag på "Fish taverna". Till förätt blev det grekisk sallad, otroligt goda oliver, dipper av rom och kikärter (cypriotisk specialite) och någon potatisallad. Emina tog musslor och jag Prawns, verkligen det bästa som finns här.


Idag vann vi me 8-1 mot Lefkosia. Själv nätade jag dock "bara" en gång men huvudsaken var ju att vi vann. 3 nya goa poäng. Jag o Emina blev lite skadade så imorgon blir det fysion som gäller. En riktig häftig överraskning blev det idag med men det får jag vänta lite med o berätta. Nu blir det lite gött käk hemma, kyckling. Ikväll bär det av en sväng på stan med Con, är på tiden att vi kollar in lite klubbar i storstan. Sandra o AEK vann också idag mot Ael med 15-0, Sandra gjorde 9 mål... de är min syster det!

 

Kärleksdagen

Rätt stor kontrast mellan gårdages otursdag till dagens kärleksdag. Känner mig lite mej harmonisk med denna dagen. Eftersom de flesta underbara människor som man skulle vilja uppvakta finns alltför långt ifrån mig hoppas jag att med tanken visa min uppskattning av er. Min underbara familj o mina bästa vänner- jag hoppas ni vet hur mycket ni betyder.




Tränade imorse, kan inte påstå att jag kännde mig jättepigg efter gårdagens fest. Ne, så farligt var det inte o igår va de riktigt roligt. Bilder säger mer än 1000 ord. Dans i vardagsrummet/köket. Skrattar.




samanfattning hittils.



Kom till Cypern den 12 sep 08 för att spela fotboll på heltid i klubben AEK. Vi levde verkligen livet. Polare o mamma o Petra kom ner på besök. Mycket trevligt. Började dyka, firade jul med cyprioter o var på grekisk afton. Spela fotboll, vann de flesta, förlora de viktiga. Emina o jag bytte lag till Salamina. Ny stad, nya vänner ny lägenhet. Skaffa en underbarhund, fortsätter leva livet.

Fortsättning följer....


Morronfriss - ja bjuder på det.


Vakna upp imorse med detta skatbot till hår. Måste klippa mej nu nu nu!





Varför inte will smith look?
Eller Rihanna, Charlize Theron eller Beham friss?
    

Få ta en allvarlig funderare på detta.

Limasol-shopping

Tog sovmorgon idag, de andra tjejerna var flitiga o tog en sväng till gymmet. Har lite känningar i ljumskarna o har tre viktiga matcher nu så gäller att ligga lågt. Jag o Emina tog sedan en sväng i stan, jag har lovat mig själv att inte shoppa med på typ 10 år men det var ju såååååååååå billigt så fick göra ett undantag. Känns som det kommer bli en hel del undantag, 10 år är lång tid.
 


Linne o två leggingströjer från Zara.
En present till födelsdagsbarnet Vlora också som fyller 22 imorgon.

Efter någon timme på stan åkte vi hem o laga gött med käk och kollade på Madagaskar 2. Ikväll ska vi fira Vlora eftersom vi inte kan göra det imorgon då vi har match på söndag mot Lefkosia. De är ett av de bättre lagen här nere så det ska bli spännande.

fredagsen den 13e


Håll er inne idag, finns inte så mkt mer att säga.


babysister

fotbollshelg i Pafos
Sandra, saknar dej så otroligt mkt.

Svårt att sova

Har svårt att sova så då fick jag snilleblixten att skapa en blogg. Är ju så otroligt inne på att läsa andras bloggar så varför inte passa på att skaffa sig en egen? Min bästa vän Pee kommer ju dö nu men det får hon ta, försökte förklara bort mig själv när jag berättade för henne vilkas bloggar jag läser men hon tyckte inte att mina argyment som "men vad ska jag göra på daganar då" höll. Så heller nu har jag inte en bra förklaring till varför jag skaffar mig en egen, verkar bara kul.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0